Productcatalogus

Bekijk direct onze productcatalogus

Catalogus

Private label bedrijfskleding

Afhankelijk van uw bedrijfsvoering, kan het zijn dat u speciale wensen heeft met betrekking tot uw bedrijfskleding. Het is bij ons mogelijk om uw bedrijfskleding naar eigen ontwerp te laten maken. Deze bedrijfskleding, ook wel “specials” of “private label” genoemd, zijn vanaf een bepaalde oplage af te nemen.


Bedrijfskleding op maat

Waarschijnlijk vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot onze specials. In overleg is er veel mogelijk; van diverse soorten opdrukken tot speciale lengtes van de bedrijfskleding.

Om een beeld te schetsen: voor een vleesverwerkingsbedrijf hebben wij private label bedrijfskleding geleverd met kortere mouwen. De kortere mouwen zorgen voor een prettigere werkervaring en zijn in deze branche bovendien veiliger dan lange mouwen.

blauwe polo
  1. Voor een bedrijf dat zijn medewerkers net dát extra meer uitstraling wil geven met behulp van zelf ontworpen kleding. De combinatie van borduren, transfers, extra stiksels levert de special zoals u afgebeeld ziet op de foto’s.
  2. Voor een instelling die haar medewerkers graag in een vlot, maar ook net uniform ziet, is de standaard roklengte verlengd.

Bedrijfskleding bedrukken of borduren

Naast de mogelijkheden om de bedrijfskleding geheel af te stemmen op uw wensen, is het mogelijk om de kleding te voorzien van een hoge kwaliteit logo. Het logo is niet alleen uw visitekaartje, het is tevens die van ons!

Om deze reden stellen wij hoge eisen aan ons werk. Een logo mag niet barsten of scheuren tijdens het wassen. Daarnaast mag het ook niet loslaten.

Om een hoge kwaliteit van het logo op de bedrijfskleding te garanderen hanteren wij drie soorten bedrukking:

Transfers

  • Uw logo wordt door middel van hitte en kracht op de kleding geperst.
  • Deze methode kan voordelig zijn bij grote aantallen.
  • Tevens maakt de techniek het makkelijk om snel na te bestellen.

Zeefdruk

  • Het logo wordt in de stof geverfd/geïnkt.
  • Zeefdrukverf/inkt is goed dekkend.
  • Dit maakt deze methode ook uitermate geschikt voor donkere kleding.

Borduren

  • Een duurzame en kwalitatief hoogstaande methode om uw logo op bedrijfskleding aan te brengen.
  • Het geeft een professionele uitstraling, is slijtvast, kleurrecht en herkenbaar.

Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw bedrijfskleding of heeft u wellicht een eigen ontwerp? Dan is private label bedrijfskleding de uitkomst voor u. Met onze specials bent u verzekerd van maatwerk bedrijfskleding van hoge kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in private label bedrijfskleding of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, bel 06-55876074 / 0418-591502 of reageer via ons contactformulier. Wij adviseren u graag.

Gerenommeerde en gecertificeerde merken bedrijfskleding

Ons assortiment bestaat uit enkele vooraanstaande merken. Deze merken zijn met zorg geselecteerd om zo een compleet aanbod voor onze klanten te waarborgen met comfortabele, veilige en hoogstaande bedrijfskleding.
Benieuwd naar onze overige merken werkkleding? Bekijk dan onze merken.