Werkschoenen

Schoenen; u loopt er dagelijks op en heeft ongetwijfeld al gemerkt dat goede en passende schoenen erg belangrijk zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de schoenen die u draagt op het werk. Maar naast dat werkschoenen comfortabel dienen te zijn, moeten werkschoenen vaak voldoen aan enkele veiligheidseisen. Van Tuijl Bedrijfskleding levert veiligheidsschoenen uit diverse categorie├źn en veiligheidsnormeringen.


Uitgebreid assortiment werkschoenen

Ons assortiment bestaat uit zowel werk- als veiligheidsschoenen. Deze zijn in te delen in grofweg 4 typen:

  • Werklaarzen
  • Werkklompen
  • Werkschoenen
  • Werkschoenen sneakers

Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, zult u andere (veiligheids-)eisen stellen aan de schoenen. Wij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden betreffende werkschoenen en de diverse veiligheidsnormeringen.


Laag of hoog model werkschoenen

De keuze voor een laag- of hoog model werkschoen is afhankelijk van het gebruik en het type werk. Over het algemeen wordt de keuze gemaakt op basis van de onderstaande factoren:

Laag model werkschoen

  • een hoge mate van beweegbaarheid in de schoen: Hierdoor wordt de schoen vaak gebruikt voor werk waar gehurkt en geknield dient te worden. Denk hierbij aan de horeca, de zorg en magazijnwerk.
  • Een nadeel van deze schoenen is dat de achillespees minder beschermd is.

Hoog model werkschoen

  • extra steun en bescherming van de achillespees: Hierdoor is de schoen geschikt voor klimwerk en bescherming. Denk bij dit type aan de branches: industrie, metaal, stratenmakers, hoveniers, agrarisch en de bouw.
  • Een nadeel van deze schoenen is dat de schoen dusdanig stevig is, dat de voet minder vrij te bewegen is.

Werkschoenen en advies

Van Tuijl Bedrijfskleding adviseert u graag tijdens uw zoektocht naar de juiste werkschoenen. Afhankelijk van uw werk, persoonlijke voorkeuren en benodigde veiligheid zullen wij een passende schoen voor u vinden. Hierbij kunt u zelf kiezen uit diverse merken, kleuren en modellen werkschoenen.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen of heeft u een vraag over bijvoorbeeld anti-slip werkschoenen, veiligheidssneakers, waterdichte werkschoenen of lichtgewicht werkschoenen?

Neem dan contact op via ons contactformulier of door te bellen naar 06-55876074 / 0418-591502. We reageren zo spoedig mogelijk.

Gerenommeerde en gecertificeerde merken bedrijfskleding

Ons assortiment bestaat uit enkele vooraanstaande merken. Deze merken zijn met zorg geselecteerd om zo een compleet aanbod voor onze klanten te waarborgen met comfortabele, veilige en hoogstaande bedrijfskleding.
Benieuwd naar onze overige merken werkkleding? Bekijk dan onze merken.