Promotie & drukwerk

Een warme muts, behaaglijke sjaal of lekkere handschoenen? Wel of niet voorzien van uw bedrijfslogo...het is en blijft een leuk promotieartikel wat door iedereen wel gedragen wordt. Ook een idee om in het kerstpakket erbij te doen!

Caps en dergelijken

Een cap voorzien van uw bedrijfslogo doet het altijd goed als promotieartikel. Hetzelfde kan ook met een zonneklep.

We hebben vele modellen, kleuren en kleurcombinatie's beschikbaar, passend bij uw wensen.

Textiel

Een strandlaken, badlaken, gastendoekje, washand, badjas..bedenk het maar en wij leveren het aan u. Mooi met een geborduurd logo erop. Niet alleen als relatiegeschenk of promotieartikel, maar ook als leuk detail in uw gastentoilet of bedrijfsrestaurant.

Kantoorartikelen

Op zoek naar een leuk weggevertje op bijvoorbeeld een beurs? De catagorie kantoorartikelen is daar uitermate goed geschikt voor. Wie gebruikt er nu geen pen? Hoe vaak laat u deze per ongeluk ergens liggen en gebruikt een ander deze weer? Ongemerkt kijken mensen toch vaak even naar het bedrijfslogo wat erop staat en brengt u op zo'n manier uzelf makkelijk onder de aandacht. Ook het memoblok is zeer geschikt; voorzien van uw logo met emailadres en/of telefoonnummer erop is het direct al een visitekaartje.

Mogelijkheden genoeg!

Neem dan contact op, vul ons contactformulier in of bel 06-55876074. We reageren zo spoedig mogelijk.

Logo als bedrukking

Wij zijn er trots op dat wij u een kwalitatief hoog logo kunnen leveren! Vanuit de praktijk weten we dat er veel verschil bestaat tussen logo en logo. Aangezien het uw visitekaartje, maar tevens ons visitekaartje is, stellen we hoge eisen. Een logo wat los begint te laten of 'barst' in de was vinden we niet kunnen, daarom hebben we ons uitgebreid laten voorlichten over de verschillende soorten mogelijkheden.

Meestal hanteren we 3 soorten van bedrukking:

  • Transfers
  • Zeefdruk
  • Borduren

Bij transfers wordt het logo met behulp van hitte en kracht op de kleding geperst. Bij zeefdruk wordt het logo als het ware in de stof geverfd. Het borduren gebeurt door een professionele borduurster.

Gerenommeerde en gecertificeerde merken bedrijfskleding

Ons assortiment bestaat uit enkele vooraanstaande merken. Deze merken zijn met zorg geselecteerd om zo een compleet aanbod voor onze klanten te waarborgen met comfortabele, veilige en hoogstaande bedrijfskleding.
Benieuwd naar onze overige merken werkkleding? Bekijk dan onze merken.