Werkkleding

Bent u op zoek naar werkkleding? Van Tuijl Bedrijfskleding heeft een mooi assortiment aan werkkleding waarmee u verzekerd bent van kwaliteit, uitstraling en de juiste veiligheid. In ons assortiment zijn onder andere werkbroeken, werkhandschoenen, werkschoenen, werklaarzen, werksokken, werkjassen, overalls en reflecterende werkkleding te vinden. Ons assortiment bestaat uit werkkleding van gerenommeerde merken, zoals Tricorp en Dassy, welke geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen.


Werkkleding voor elke situatie

Onze werkkleding biedt de benodigde bescherming, afgestemd op de situatie. Naast kleding bedoeld voor vuil en stof, hebben wij thermokleding, regenkleding en fleecekleding om in alle weersomstandigheden comfortabel te werken. Daarbij hebben wij persoonlijke beschermingmiddelen (PBM's), veiligheidskleding, werkschoenen en high visibility kleding voor een optimale veiligheid van uw werknemers. Onze kleding voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Zo kunt u, alsook uw werknemers, met een gerust hart aan het werk gaan.

Werkkleding bedrukken of borduren

Bedrijfskleding is een ideale manier om uniformiteit binnen het bedrijf te waarborgen. Daarbij dient het als een geschikt visitekaartje en marketingmiddel om uw bedrijfsnaam kenbaar te maken. Afhankelijk van de sector waarin u actief bent, kan werkkleding voor een enorme herkenbaarheid van uw merk zorgen. Denk aan werkkleding in de bouw, waar voorbijgangers vaak langdurig uw bedrijfsnaam zullen zien.

Van Tuijl Bedrijfskleding biedt de mogelijkheid aan om uw werkkleding te bedrukken of te voorzien van een logo. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zorgen voor maatwerk oplossingen van hoge kwaliteit. Werkkleding is immers uw visitekaartje, een barst of een loslatend logo is iets wat in onze ogen niet moet kunnen.

Om deze reden hanteren wij vaak een van de onderstaande manieren van bedrukking:

  • Borduren
  • Transfers
  • Zeefdruk

Vanzelfsprekend adviseren wij u graag over deze opties. Zo krijgt u een duidelijk beeld over het eindproduct, de kosten en kwaliteit van uw werkkleding.

Heeft u interesse in werkkleding uit ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact op, bel 0418-591502 / 06-55876074 of reageer via ons contactformulier.

Gerenommeerde en gecertificeerde merken bedrijfskleding

Ons assortiment bestaat uit enkele vooraanstaande merken. Deze merken zijn met zorg geselecteerd om zo een compleet aanbod voor onze klanten te waarborgen met comfortabele, veilige en hoogstaande bedrijfskleding.
Benieuwd naar onze overige merken werkkleding? Bekijk dan onze merken.