Reflecterende kleding

Indien u voor uw werk goed zichtbaar dient te zijn, dan heeft u high visibility kleding nodig. Deze reflecterende veiligheidskleding zorgt ervoor dat u herkenbaar bent tijdens het uitvoeren van uw werk. Denk hierbij aan werk op evenementen, werk aan de weg of in de bouw. Door de reflectiekleding bent u goed zichtbaar voor het publiek, wat de veiligheid waarborgt en beschermt.

Van Tuijl Bedrijfskleding heeft diverse soorten high visibility veiligheidskleding in haar assortiment. Ons assortiment is in te delen in een aantal categorieën, waaronder:

  • Reflecterende polo's & shirts
  • Reflecterende vesten & sweaters
  • Reflecterende jassen
  • Reflecterende broeken
  • Reflecterende tuinbroeken
  • Reflecterende overalls

Eisen signaalkleding

Naast de diverse klassen in veiligheidskleding, zijn er ook normeringen voor de kleur. Door het gebruik van de juiste kleuren, zal de herkenbaarheid van de signaalkleding vele mate groter zijn en wordt de veiligheid gewaarborgd.

Weet u niet welke klasse-normering en eisen gelden voor uw reflecterende werkkleding? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag! Vul ons contactformulier in of bel 06-55876074 / 0418-591502.

Gerenommeerde en gecertificeerde merken bedrijfskleding

Ons assortiment bestaat uit enkele vooraanstaande merken. Deze merken zijn met zorg geselecteerd om zo een compleet aanbod voor onze klanten te waarborgen met comfortabele, veilige en hoogstaande bedrijfskleding.
Benieuwd naar onze overige merken werkkleding? Bekijk dan onze merken.